POSTS
PORTFOLIO
SEARCH

Træfældning i Herning og omegn

Træfældning er en disciplin, der kræver erfaring og viden, og det er derfor vigtigt at alliere sig med en fagmand, når man skal have fældet træer.
  • Text Hover
Hos Heinzes Anlæg & Topkapning er vi eksperter inden for træfældning og har gennem tiden fældet et hav af træer for både private, erhverv og det offentlige i Herning og omegn samt Vestjylland. 

Vi har både den rette mængde erfaring og det rette værktøj til at fælde alt fra små træer til de helt store, tunge og besværlige træer. 

Hos Heinzes Anlæg & Topkapning tilbyder vi dig træfældning til de bedste priser, og vi kommer med glæde med et uforpligtende tilbud på din opgave. 

Træfældning med omtanke

Hos Heinzes Anlæg & Topkapning fælder vi træer med omtanke. Mens nogle træer står frit og er nemme at fælde, står andre helt op af bebyggelse eller befærdede gader. Vi er eksperter i at fælde selv de mest komplicerede træer, og kan træet ikke fældes i sin fulde længde, benytter vi os af den såkaldte topkapningsmetode. 

Her fælder man træet oppe fra og ned for at sikre sig, at træet ikke gør skade på bebyggelse, beplantning eller personer. Har træet blot vokset sig lidt for bredt, klarer vi også beskæring på alle typer træer.

Tøv ikke med at kontakte os!

Har du spørgsmål til træfældning eller beskæring, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi varetager med glæde træfældningsopgaver for kunder i Herning og omegn samt Vestjylland, og vi sætter en ære i at tilbyde vores ydelser til de bedste priser. Vil du vide mere, kan du ringe til os på 23 93 55 92 eller sende en mail til heinze.jan@gmail.com.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med træfældning af dine træer!

Vores adresse

Anemonevej 12 7400 Herning

Kontakt

Tlf: 23 93 55 92 E-mail: heinze.jan@gmail.com

Om os

Jeg har været inden for branchen i mere end 15 år, som har givet mig mange erfaringer fra flere forskellige arbejdspladser