POSTS
PORTFOLIO
SEARCH

Anlægning af Græsplæne/rullegræs i Herning

- Vi gør det hele mindre kompliceret.
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover

Anlægning af græsplæne i Herning og omegn

En grøn, jævn græsplæne bidrager til et mere harmonisk og fuldstændigt udtryk i en have. Hos Heinzes Anlæg & Topkapning tilbyder vi anlæg af græsplæne eller rullegræs som en selvstændig ydelse eller som en del en komplet haveanlægning. Vi har lang erfaring på området, og vi kan også løse mere komplicerede opgaver i snørklede, svært tilgængelige eller store haver og parker.

Græsplænen bliver grønnere med en have fra Heinze

Det kan være en ganske omfattende opgave at holde sin plæne sund og fri for ukrudt. Det kræver rigtig meget tid uden de rigtige metoder og værktøjer. En tur med plæneklipperen er desværre ikke altid nok, og mange kan ikke forstå, hvorfor plænen stadig kan se træls ud. Vi kommer gerne ud til dig og kigger på din plæne, så vi kan danne et overblik over den forestående løsning.
Også hvis du ønsker anlægning af en ny græsplæne i Herning og omegn eller anlægning ved rullegræs, kan vi tilbyde en særdeles flot og professionel løsning.

Ingen græsplæne er for stor!

Vores løsninger til plænen tilbyder vi både som selvstændig arbejdsopgave, men naturligvis også i forbindelse med mere omfattende anlægsarbejde. Vi betegner os som komplet anlægsgartner, hvorfor du også kan finde følgende ydelser i vores katalog:
• Og meget andet!

Vi tager altid udgangspunkt i kundens ønsker og behov, når vi forelægger en plan eller et tilbud.

Anlægning af græsplane i Herning og Vestjylland

Drømmer du om en flottere plæne, eller søger du en professionel leverandør af en helt ny plæne i forbindelse med nybyg eller lignende, er du velkommen til at kontakte os på telefon 23 93 55 92 eller via mail heinze.jan@gmail.com. Vi glæder os til at gøre græsset grønnere på din side.
En græsplæne kan være rigtig grøn, jævn og fri for ukrudt, men det kræver meget arbejde og tid. Mange tror, det bare er at gå en tur med plæneklipperen og kan ikke forstå, hvis den ser træls ud. Derfor, hvis det skal være helt efter bogen, kræver det meget og man skal også have lidt grønne fingre.
Vi hjælper jer gerne godt på vej og kommer gerne gratis ud og kigger på det.
Vores adresse

Anemonevej 12 7400 Herning

Kontakt

Tlf: 23 93 55 92 E-mail: heinze.jan@gmail.com

Om os

Jeg har været inden for branchen i mere end 15 år, som har givet mig mange erfaringer fra flere forskellige arbejdspladser