POSTS
PORTFOLIO
SEARCH

Din lokale brolægger i Herning og omegn

Hos Heinzes Anlæg & Topkapning varetager vi alle former for opgaver inden for brolægning for både private og erhverv. 
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
Vi har gennem tiden løst et utal af brolægningsopgaver, og vores kompetence vifte spænder derfor bredt. Vi arbejder især med betonfliser og fliser af granit, som giver et smukt og stilrent look. 
Udover nylægning klarer vi også reparationer og renoveringer, og ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os. 
Vi tilbyder blandt andet:
  • Fliseterrasse
  • Stier belagt med fliser
  • Ny indkørsel i fliser
  • Flisetrapper

Skræddersyede løsninger til din have

Som professionel brolægger med mange års erfaring kender vi vigtigheden i at samarbejde med en pålidelig og lyttende fagmand. Derfor er vores vigtigste mission at udføre et stykke arbejde, som både er solidt og veludført, og som du bliver tilfreds med. Gennem en grundig dialog tager vi højde for dine krav og ønsker og sørger for at finde den helt rette løsning til dine behov.
Vi sørger for et højt kvalitetsniveau ved at gå til enhver opgave med stor grundighed og præcision og ved at overholde alle aftaler og tidsfrister til punkt og prikke. Vi arbejder desuden med materialer af høj kvalitet, og vi har både værktøjerne og materialerne til at klare enhver opgave inden for brolægning – uanset type og omfang. 

Skal vi lægge fliser ved dig?

Uanset om du drømmer om en ny fliseterrasse, skal have lavet stier mellem havens bede eller noget helt tredje, kommer vi med glæde ud og varetager opgaven for dig. 
Vil du vide mere om, hvad vi som brolægger kan tilbyde dig eller søger du et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, er du velkommen til at kontakte Heinzes Anlæg & Topkapning23 93 55 92 eller heinze.jan@gmail.com
Vi har base i Herning, men kører gerne ud til både private og erhvervskunder i hele Vestjylland.
Vores adresse

Anemonevej 12 7400 Herning

Kontakt

Tlf: 23 93 55 92 E-mail: heinze.jan@gmail.com

Om os

Jeg har været inden for branchen i mere end 15 år, som har givet mig mange erfaringer fra flere forskellige arbejdspladser